Kuželové převodovky Sesame

Kuželové převodovky patří mezi základní typy úhlových převodovek, využívané zejména pro redukci otáček. Typické aplikace nachází v oblasti průmyslové automatizace a v obráběcích strojích. 

Spirálové kuželové převodovky řady PT od společnosti Sesame Motor představují vynikající volbu pro kombinaci s servomotory. Mají vysokou tuhost a vysoký výstupní točivý moment a jsou navržené pro aplikace s vysokou dynamikou.

Více výstupních hřídelí
Kuželové převodovky mohou disponovat 1 až 3 výstupními hřídelemi, což umožňuje jejich využití k posouvání a polohování objektů pomocí jednoho servomotoru. Tímto způsobem lze snížit počet potřebných servomotorů, což vede k zjednodušení zařízení a zároveň k významnému snížení nákladů.

Vysoká účinnost - 98 %
Kuželové převodovky jsou známé svou vysokou účinností při přenosu výkonu. Konstrukce křížících se ozubených kol ve tvaru kuželu minimalizuje energetické ztráty a zajišťuje efektivní přenos značné části vstupního výkonu na výstupní hřídel.

Nízká vůle
Při standardním provedení je vůle menší než 6 arc.min.

Axiální a radiální zatížení
Kuželové převodovky jsou konstrukčně navrženy tak, aby efektivně přenášely vysoká axiální a radiální zatížení.

Tichý chod a nízké vibrace
Díky preciznímu provedení jsou kuželové převodovky tiché i při vysokých otáčkách.

V našem sortimentu naleznete řadu konfigurací různých velikostí, převodových poměrů a možnost volby mezi plnými nebo dutými hřídelemi na vstupu i na výstupu.
Pro nezávaznou technickou konzultaci nás neváhejte kontaktovat.

 

 

 

 

 

We use cookies to provide the best possible service to our customers cookies.